avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii utilaje de deszapezire
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii utilaje de deszapezire

in cadrul unui contract de achizitii publice pentru utilaje de deszapezire ( servicii) cu o valoare totala sub 100.000 euro , acesta se poate diviza in mai multe loturi pentru fiecare utilaj in parte cu valori disticte dar care nu depasesc valoarea totala?Care este baza legala care admite sau care respinge modul de achizitie?

Alte discuții în legătură

Achizitie directa sau eludare prag valoric ? dana.sm dana.sm Buna. Cum interpretati urmatoarea situatie: - exista un proiect privind executia unei lucrari de consolidare a unei cladiri. Proiectul are ca valoare ... (vezi toată discuția)
Achiziție publică pentru cartea de bibliotecă elisabetapavel elisabetapavel Cum trebuie să procedeze o instituție publică ce are alocat pentru achiziția de publicații (carte, periodice, carte electronică etc) adică necesitatea ... (vezi toată discuția)
Achiziții publice prin cerere de oferta Gabriel V Gabriel V Ce procedura trebuie aplicata pentru atribuirea unui contract de prestări servicii cu o valoare mai mica de 100.000 euro? Trebuie publicat in SEAP? Partea ... (vezi toată discuția)