avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă E criza?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

E criza?

Cum percepem fiecare criza asta? Prin ce ne afecteaza? Cum putem reduce efectele ei? Ce facem pentru a trece de ea?
Cel mai recent răspuns: Newfield Consulting S.R.L. , Consultant credite si finantari 15:51, 15 Noiembrie 2009
Ceea ce este inddit la noi este ca a fosy anuntata anul trecut inainte sa se manifeste iar greul il duce sectorul privat
Aceasta criza "economica" ne arata asa cum suntem, Si inca nu ne-am scos de pe noi toate farafastacurile cu care ne-am impopotonat in ultimii ani.
Intr-o criza te comporti asa cum esti plamadit de la natura si cu cat criza este mai puternica, cu atat iti iese mai mult in evidenta caracterul. Pentru ca aceasta criza este facuta din toate crizele noastre personale, ale tuturor.
Nu vreau sa dau exemple pentru ca as reduce la neesential impactul total, dar sunt convinsa ca fiecare trece prin criza, nu asa cum poate, ci asa cum este.
laszlo.pacso a scris:

Cum percepem fiecare criza asta? Prin ce ne afecteaza? Cum putem reduce efectele ei? Ce facem pentru a trece de ea?


Criza este ca o sperietoare pentru salariati,intr-adevar o resimtim prin facturi emise si neancasate si o contracaram prin abilitatile noatre profesionale, convingem clientii ca produsele noastre sunt cele mai bune,dar le si dovedim,le oferim suport tehnic si desigur lansam oferte promotionale.
Eu cred ca aceasta criza tot ar fi avut loc in Romania , datorita lipsei reformelor structurale , dar guvernul prin OUG 34/2009 a reusit sa o adanceasca .
Criza exista doar pentru cei care o simt!multi o duc mai bine decat inainte!asa ca...

Alte discuții în legătură

Legalitate, moralitate, evolutie sociala, disolutia societatii dapyx dapyx Stiu ca mai demult se spunea ca in noul cod penal, prostitutia si incestul vor fi dezincriminate. Se propunea ca prostitutia si consumul de droguri usoare sa ... (vezi toată discuția)
Paradoxuri ... POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Fara a fi vreun nostalgic al vremurilor de demult apuse, aduc in discutie cateva paradoxuri. Am incercat, fara a reusi, sa ma impac cu ideea: da, dar acum ... (vezi toată discuția)
Schimbare de atitudine... politica!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Ce ATI zice daca in loc sa vedem cum politicienii se acuza unii pe alții de tot felul de ilegalitati, de la cele mai marunte pana la fapte grave de ... (vezi toată discuția)