avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura restituire bani, in urma castigarii unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura restituire bani, in urma castigarii unui proces de timbru de mediu.

Buna seara,

Am castigat un proces pentru recuperarea timbrului de mediu( inclusiv recursul) si as vrea sa stiu cum o sa mi se restituie efectiv banii. Precizez ca inca nu a fost formulata sentinta, dar as vrea sa stiu, in momentul in care o formuleaza si o primesc, trebuie sa ma duc la finante sa le cer restituirea banilor sau notifica ei finantele si eu doar primesc scrisoare de la ANAF in care imi spun cand imi restituie banii? As dori sa mai intreb cam. cat dureaza formularea sentintei, deorece, deja a trecut mai bine de o luna de la castigarea procesului. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Castigat proces taxa auto cristina_ioana19 cristina_ioana19 buna...am castigat procesul priviind taxa auto... Solutie: Admite, în parte, excepţia inadmisibilităţii şi, în consecinţă, respinge, ca inadmisibilă, ... (vezi toată discuția)
Decizie neredactata gigelas gigelas Buna dimineata, Am castigat un proces pentru restituirea taxei auto,insa instanta de fond a dispus sa mi se dea dobanda LEGALA aferenta sumei,de la data ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru, compensare Drujescu Drujescu Buna seara.Am castigat un proces pivind taxa de poluare a unui autoturism sentinta fiind IREVOCABILA!Am depus la ANAF cererea de restituire a sumei si mi-au ... (vezi toată discuția)