avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Orange Romania
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Orange Romania

Buna ziua!Din data de 9 decembrie sunt plecata din Romania, in spatiul UE . In ianuarie si februarie, mama de acasa mi a incarcat cartela orange cu optiunea de 10 euro in care e inclus “roamingul”. Ultima data mi -a incarcat cartela cu aceasta optiune acum o saptamana dar ieri mi a cenit un mesaj de la orange ca de azi mi se aplica alte tarife pentru care trebuie sa platesc in plus ceea ce nu mi se pare normal, mi se pare abuz..... Adica acum 7 zile mi-au incarcat caetela direct cu optiune, mi-au luat banii iar dupa o saptamana eu raman si fara bani si fara optiune.... ce pot face in aceasta situatie?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia un abonament orange ? C.Razvan1992 C.Razvan1992 Buna ziua, Am si eu o mica problema. Vreau sa va spun ca sunt abonat Orange de peste 10 ani de zile iar in ultimul an, fiind plecat din Romania, am convenit ... (vezi toată discuția)
Probleme roaming telekom traiflortrans traiflortrans Buna ziua suntem o firma de transport si in luna aprilie am facut abonament la telekom cu minute nelimitate in roaming valoarea abonamentului fiind de 20 euro ... (vezi toată discuția)
Modificare contract telefonie mobila fara stirea mea - ce pot sa fac? popescu adelina popescu adelina am un abonament la orange de 7 ani in vara am fost plecata in grecia, mi-am activat romming-ul la plecare, dar nu si optiuni. Surpriza a fost la intoarcere ... (vezi toată discuția)