avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu - REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu - REVISAL

Speta: s-au inregistrat modificarile salariale in Revisal, in data de 18.01. Din pacare persoana care a procesat modificarile a trecut la data la care produce efecte, data de 18.01.2018 in loc de 01.01.2018.

Cum poate fi remediata problema? E pasibil de amenda?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:33, 8 Februarie 2018
Prin corectie se poate indrepta greseala efectuata.
Multumesc pentru raspuns.

O ultima lamurire: in luna decembrie a avut loc negocierea colectiva, in urma convocarii salariatilor pe data de 13.12.2017 s-a emis procesul verbal si decizia colectiva de modificare a salariului ( cu data de 13.12.17) - modificarea incepand cu data de 01.01.2018. Decizia a fost luata la cunostinta prin semnatura de toti angajatii. E nevoie sa se emita si AA pentru fiecare salariat in parte?

Multumesc
Nu este nevoie sa se incheie si AA daca s-a emis decizie colectiva.
Din pacate data la care produce efecte nu mai poate fi modificata prin corectie in Revisal.....am descoperit acum.
Din pacate , va contrazic , data poate fi corectata in REVISAL - programul oferit de Inspectia Muncii -

Alte discuții în legătură

Corectie in revisal vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa-mi rezolv o problema. La inregistrarea unui contract in revisal am gresit meseria (cor-ul) , dupa o perioada am observat ... (vezi toată discuția)
Un angajat va intra in telemunca. trebuie transmis in revisal? ... MuscaAnca MuscaAnca Un angajat va intra in telemunca. Trebuie transmis in revisal? In cazul in care trebuie transmis imi spuneti va rog cum? Nu gasesc optiunea telemunca la ... (vezi toată discuția)
Vizualizare date introduse in revisal vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti unde sau cum pot vizualiza daca in istoricul unui salariat inregistrat in revisal apare sporul de vechime pe o anumita ... (vezi toată discuția)