avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalpi iluminat stradal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalpi iluminat stradal

Buna ziua,doresc sa va consult in urmatoarea problema:
- Acum 7 ani am inceput constructia unei case pe un teren extravilan (acum intravilan), in satul Sinmihaiu Roman , jud Timis. Desi strada pe care am construit mai are inca 7 case ,aceasta nu este iluminata .Primaria sustinea indelung ( in cei 7 ani) ca va face ea racordul la curent, tot amanandu-ne, motiv pt care am facut racordul in regim personal platind suma de 10.000 de lei ; dar trebuia sa ne mutam si aveam nevoie de curent. Toate bune.
Problema in momentul de fata este ca strada nostra nu este iluminata . Trebuie sa plec de acasa dimineata cu lanterna in mana. Pe strada noastra ar fi nevoie de 2 stalpi cu bec, insa nimeni nu face nimic in aceasta privinta. Primaria sustine ca are un proiect in care se vor monta acesti stalpi..insa cand? Am stat 7 ani dupa curent...

Cui pot face o cerere sau ce pot face in aceasta privinta?

Subliniez ca primaria , desi ne-a dat pamant pt constructie casa, si platim concesiune, impozit si alte taxe, nu a oferit nimic. Nici drum ( e plin de gropi si noroi), nici canalizare, nici apa, nici curent...parca m-am mutata in mijlocul padurii desi sunt la 10 km de Timisoara

Alte discuții în legătură

Cine trage curentul??! emanuellen emanuellen Copii mei au cumparat un teren care la inceput a fost extravilan dar intretimp a devenit intravilan si se poate construi pe ea.Dar pentru asta e necesar sa ... (vezi toată discuția)
Stalp de iluminat in fața proprietății Claudiu1992 Claudiu1992 Bună ziua. Locuiesc la o adresa unde nu exista stalp de iluminat in fata proprietății. Ma pot adresa primăriei cu o cerere sau cum pot proceda de a ... (vezi toată discuția)
Problema racordare casa construita enel oancea marius oancea marius am construit o casa in comuna copaceni ilfov,ultimul stalp se afla la cca 270m,am autorizatie constructie p/v de terminarea lucrarilor,platesc impozit la fel ... (vezi toată discuția)