avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarizare

Incepand cu data de 01.10.2017, o parte din salariati am fost transferati catre o alta firma cu acelasi domeniu de activitate si cu aceleasi drepturi.Din 01.01.2018 odata cu modificarile survenite in plata taxelor catre stat, transferarea de la angajator la angajat, grila de incadrare mi-a fost diminuata cu 3 clase adaugandu-se litera h, salariul ramanand neschimbat. Este corecta aceasta procedura de modificare si diminuare a clasei de salarizare?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Reducere salariu nedisciplinar? dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Un salariat ocupa in prezent o functie care se incadreaza conform CCM intre anumite clase de salarizare. De miine va ocupa, cu acordul sau, o ... (vezi toată discuția)
Spor vechime personal contractual septembrie 2016 monicalirca monicalirca Buna ziua Avand in vedere prevederile Art. 31. - (1) Prin excepţie de la prevederile art. 1 alin. (1), începând cu luna august 2016, personalul plătit ... (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 tanta.andone@yahoo.com tanta.andone@yahoo.com Buna ziua .As dori sa stiu daca ptr.bibliotecari comunali incepind cu data de 1 iulie sa acordat odata cu personalul din administratie marire salariala sau se ... (vezi toată discuția)