avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Anunturi de angajare Informatie
Discuție deschisă în Anunturi de angajare

Informatie

Buna ziua! De ceva timp sunt in cautarea unui loc de munca ,am trimis CV-uri la multe companii care eram interesat. Am primit deja mai multe intrebari daca nu am si workval-ul pe linga CV. Am intrat pe workval.com m-am inregistrat si am inceput sa folosesc aceasta platforma. Intrebarea mea este,cineva foloseste aceasta platforma pentru a alege candidati in functie?

Alte discuții în legătură

Informatii ce pot fi utile celor aflati in cautarea unui loc de munca si celor care au calitatea de angajati MIKKKI MIKKKI buna ziua, in urma cu 2 luni dupa 11 ani de munca in cadrul aceleasi societati din motive personale mi am dat demisia de atunci caut in fiecare zi un job pe ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare pe platforma bestjobs. In anuntul respectiv se specifica, ca pentru mai multe sanse de ... (vezi toată discuția)
Discriminare mame Kitte Kitte Buna ziua Sunt in CIC din iunie 2010 si de cateva saptamani am inceput sa aplic la joburi pe domeniul meu (HR). Acesta este al doilea CIC. Pe site-urile de ... (vezi toată discuția)