avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit

Buna ziua. Incerc sa fac un credit bancar iar cei de la anaf nu ma gasesc. Am fost si la casa de pensii si am scos stagiu de cotizare iar din luna ianuarie pana in prezent nu apar. Cum trebuiesa procedez unde trebuie sa ma duc?
De la gradinita particular la care lucrez mi-a dat adeverinta de venit , revisal dar degeaba. Cei de la banca in prealabil mi-au aprobat credit dar cei de la anaf nu ma gasesc.

Alte discuții în legătură

Dovada mijloacelor legale pentru o existenta decenta in romania Andrei21111 Andrei21111 Buna ziua, La punctul 14 a articolului 8 pentru obtinerea cetateniei romane se cere sa se prezinte dovada cu veniturile realizate pe teritoriul Romaniei in ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)
Neplata de catre angajator a unor drepturi vaalmy2 vaalmy2 Buna seara . Astazi am avut o surpriza neplacuta , mergand la o banca pt un credit , am avut uimirea ca in urma verificarii la ANAF a bancii sa nu apar cu ... (vezi toată discuția)