avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA stat non-UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA stat non-UE

Am o firma neplatitoare de TVA care se ocupa cu trimiterea studentiilor pe perioada verii la munca in SUA si care primeste o factura din SUA(fara TVA nu are codul VIES pe ea ) pentru comision. Firma din SUA imi gaseste pentru un numar de studenti locuri de munca si percepe pentru aceasta un comision/student.
Intrebarea mea este: trebuie sa platesc TVA in tara pentru factura respectiva?
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
loredana7703, utilizator

Alte discuții în legătură

Neplatitor tva: livrari servicii ro, ue, non ue gabriel999 gabriel999 Buna ziua, As fi interesat sa clarific urmatoarele trei aspecte legate de vanzarile de servicii IT prin download de pe site, prestate din Romania in tari UE ... (vezi toată discuția)
Pfa prestari servicii freelancing / depasire plafon tva dorincornea dorincornea Am un PFA la norma de venit (cod CAEN 6202) si prestez servicii de consultanta IT exclusiv printr-o platforma online de intermediere pentru servicii de ... (vezi toată discuția)
Facturare non ue rodia rodia Buna ziua, O firma din Romania inregistrata in scopuri de tva, trebuie sa factureze catre o firma non ue, un comision conform contractului incheiat (firma din ... (vezi toată discuția)