avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua - factură mare telefonie mobilă
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua - factură mare telefonie mobilă

Buna ziua.Ma numesc Archip Daniel si tocmai am intampinat o problemă cu cei de la rețeaua mobilă vodafone. Anul trecut in luna aprilie am reînnoit abonamentul pe doi ani la care am luat si un telefon care costa 1600 de lei din care eu am plătit doar 800 si ceva de lei.acum am avut neplăcere sa imi vina o factură de 525 de lei din care abonamentul e de 25 de euro.Dupa ce am sunat la.relatii cu clientii mi-au spus că am factură mărita pentru ca am abuzat de roaming .vreau sa precizez ca in abonamentul meu încheiat cu cei de la Vodafone scrie la opțiuni ca am nelimitat sa fiu sunat si sa sun in roaming si acum mi-au spus că am abuzat.vreau sa precizez ca la cost suplimentar am avut 0.00 euro inainte cu o zi de a se factura factura.oare e corect,pot sa reziliez contractul?din moment ce am luat telefon si daca vreau sa renunt la abonament inainte cu 9 luni de termenul normal la care imi expira contractul trebuie să mai plătesc ceva?multumesc
Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Am fost obligat sa-mi schimb si prelungesc abonamentul la telekom ca sa am roamingul activat! JavidKa JavidKa Buna ziua! Eu am avut abonament nelimitat de mobil pe Telekom. Cand am fost plecat in vacant Belgia am sesizat ca nu am roamingul activat dupa care am sunat ... (vezi toată discuția)
Vodafone detalii neclare a serviciilor de roaming culeaalex culeaalex Buna ziua, Am un abonament Vodafone care include multe beneficii si am activat o optiune de Roaming pe Zi cat timp am fost plecat in Budapesta. Dupa ... (vezi toată discuția)