avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire zile de ingrijire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire zile de ingrijire

Buna ziua.
Victima unui accident rutier a scos de la IML certificat un anumit numar de zile de ingrijire medicala dar la sfarsitul acestor zile inca se resimte si vrea sa mai prelungeasca perioada de ingrijire. Cum trebuie sa procedeze? Sa solicite de la IML suplimentarea numarului de zile sau poate solicita de la medic de specialitate (ortoped)?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Noiembrie 2018
CrisB, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime ContSters390659 ContSters390659 Am fost victima unui accident rutier nedeclarat , pe trecerea de pietoni. am incheiat o intelegere verbala care nu a fost respectata. pot face plangere la 10 ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime ITD ITD buna ziua, va rog sa ma lamuriti in cateva chestiuni: 1. exista o limita de timp (nr. de zile) dupa accident, pana la care se poate cere certificatul ... (vezi toată discuția)
victima a unui accident -nelamurire proces penal banuvasilica1986 banuvasilica1986 buna ziua. va rog sa ma ajutati si pe mine. sunt victima unui accident rutier trebuia sa scot inca un certificat medico-legal si o decizie de pensionare cu ... (vezi toată discuția)