avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru că am fost bătută de o vecină, am fost la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru că am fost bătută de o vecină, am fost la poliție să depun reclamație dar polițistul nu m-a lăsat să scriu tot ce voiam pe motiv că trebuie să rămână loc în partea de jos a paginii. Cum îmi pot completa declarația?

Am fost batuta de o vecina. Am facut plangere la Politie. La Politie a fost cu mine si un martor care a dat declaratie referitor la agresiunea suferita. Politistul care mi-a luat declaratie nu m-a lasat sa scriu tot ce aveam de scris, pe motiv ca am scris o pagina intreaga si trebuie sa ramana loc in partea de jos a paginii. Ce urmeaza sa se intample? Cum voi afla solutionarea plangerii? Pot merge din nou la Politie, sa depun o plangere in care sa scriu tot ce s-a intamplat? Trebuie sa depun plangere la Parchet? At trebui sa duc la Politie si certificatul medical eliberat de IML?
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vorbim despre declaratia persoanei vatamate si despre modul de consemnare a acesteia, motivul invocat de organul de cercetare penala, cum ca "...si trebuie sa ramana loc in partea de jos a paginii.", nu este unul pertinent. Dvs. in calitate de presupusa victima aveti mai multe cai de a indrepta lucrurile, insa daca nu va descurcati va trebui sa va angajati aparator, iar acesta va poate asista, reprezenta si indruma pas cu pas.
Da, puteti merge din nou la politie si sa formulati niste precizari pentru plangerea pe care deja ati depus-o, si da, se impune sa duceti certificatul medico-legal, si eventual sa va constituiti parte civila, la aprecierea dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2019
trandafir2, moderator
1 din 18 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai, inafara ca ati luat bataie, ce doreati sa mai scrieti ?
Viorel55 -esti misogin? Esti tu mare viteaz contra femeilor?
Lasa femeia sa vorbeasca daca a zis ca nu a reusit sa descrie toata situatia.Ca la Politie asa trebuie, sa descrie in detaliu intamplarea cu tot ce considera reclamantul ca e important de consemnat.Daca mai apoi e un proces, avocatul va folosi aceste detalii considerate importante de catre reclamant, vor constitui cadrul,motivatiile evenimentului.
Bagi tu pumnul in gura la cineva sa nu se exprime? Sau poate te crezi la tine acasa aici, te crezi admin. ceva, de interzici tu?
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
RTiberiu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine faceți o cerere la parchet si cereți nr de înregistrare. Apoi trimiteți completările la declarație prin posta cu confirmare de primire la parchet.
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
vasile333, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sau, mai puteti trimite completarile pe care le considerati absolut necesare, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, dupa ce v-ati facut mai multe copii xerox. Ideal ar fi sa trimiteti si la organul imediat superior celui care v-a cerut "sa lasati loc in partea de jos a paginii.."
Succes! La o adica, mai puteti cere ajutor si la FACIAS.
Poate ati vazut la stiri, din cauza comoditatii si lipsei de profesionalism a unui politist, un om a fost taiat si ucis astfel, cu drujba!
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
Psihosex, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuzare agent politie cercetari primare dosar penal sorin007 sorin007 Care este modalitatea prin care pot recuza un agent de politie,in cazul unor cercetari penale primare,cui trebuie sa ma adresez si ce motive pot invoca .Partea ... (vezi toată discuția)
Parte civila in proces penal ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Eu am facut plingere la parchet intr-un dosar penal ,parchetul a dat începerea urmaririi penale,... deci parchetul este petent; faptuitorul este ... (vezi toată discuția)
Constituirea ca parte civila in cadrul procesului penal BLETI BLETI Model cerere constituire ca parte civila institutie publica. Am avut un accident de circulatie care s-a soldat cu avarierea autvehiculului in proportie de ... (vezi toată discuția)