avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum îmi pot recupera fișa mea cu vaccinurile făcute ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum îmi pot recupera fișa mea cu vaccinurile făcute în copilărie? Am nevoie de ea pentru angajare într-un stat UE și nu reușesc s-o găsesc

Buna ziua!
Cum pot recupera, va rog, fisa mea cu vaccinurile facute in copilarie? Am nevoie de ea pentru angajare intr-o alta tara europeana. Am intrebat la actualul meu medic de familie la care sunt inscrisa de 15 ani, in alt oras decat cel in care m-am nascut, dar el nu are acesta fisa de vaccinare.
Pana in prezent am sunat la cabinetul medical al liceului pe care l-am urmat dar nici acolo nu este fisa si nici la facultate.

Va multumesc anticipat.
Aniela
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Nu aveti nevoie de fisa, oricum nu o veti gasi. Trebuie sa luati legatura cu un medic specialist epidemiolog sau boli infectioase care va va face niste analize din sange ce vor dovedi ca ati facut vaccinurile respective. Succes!
Fisele de vaccinare le puteti gasi numai la dosarul dvs. medical din perioada cand ati fost vaccinata. La plecarea din orasul natal spre liceu, facultate,...., actualul medic de familie trebuia sa luati copie dupa dosarul medical dupa dvs. la fiecare etapa parcursa.
Adica nu exista solutie.... Cardurile electronice nu contin, de fapt, niciun fel de informatie medicala legata de acest subiect. Nu exista niciun fel de arhiva pe nicaieri iar dosarul meu medical probabil ca nici nu exista pentru ca, pana acum, nu am frecventat spitalele sau policlinicile.
Multumesc, oricum pentru comentarii!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intotdeauna s-a tinut evidenta vaccinarilor efectuate la copii de catre medicul care a facut vaccinarea. Exista statistici si raportari periodice prin DJSP.
Va multumesc! Voi face o solicitare la DSP.

Alte discuții în legătură

Am nevoie urgent de fisa medicala cu vaccinuri. cum as putea ... Marian Necula Marian Necula Am nevoie urgent de FISA MEDICALA cu VACCINURI. Cum as putea sa o obtin? Vreau sa mentionez ca am fost la DSP Bucuresti si le-am explicat celor de la poarta ... (vezi toată discuția)
Fisa medicala alina84mrc alina84mrc Buna ziua! Am si eu o nelamurire, nu stiu cui ar trebui sa ma adresez sau ce trebuie sa fac.Am cerut fisa medicala de la medicul meu de familie pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Vaccinuri primite in viata 0330 0330 Buna, as dori sa ca intreb unde pot sa aflu ce vaccini am primit in viata mea? Sunt undeva stocate la doctor?numai sunt in tara si nu pot sa ma prezint ... (vezi toată discuția)