avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... elev CES
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

elev CES

Ma confrunt cu urmatoarea problema si anume: unui copil-elev cu cerinte educationale speciale-CES ...ia fost emis de catre CJRAE in anul 2016 un certificat de orientare scolara , invatamant de masa ...cu profesor de sprijin ..certificat valabil pana la finalizarea clasei aIVa. Pentru faptul ca are acest certificat emis de catre CJRAE in perioada 2016-2018 a beneficiat de sprijin financiar pentru hrana zilnica cf.prezentei la scoala, sprijin financiat pt
imbracaminte. In aceasta perioada de la emiterea certificatului de catre CJRAE respectiv 2016 si pana la expirarea certificatului respectiv finalizarea clasei aIVa acest elev ramane repetent. Cu alte cuvinte repeta un an respectiv clasa aIIIa. Intrebarea mea este: Daca acest elev in baza certificatului emis de CJRAE a beneficiat de toate drepturile ce i se cuveneau si daca in aceasta perioada a certificatului ramane repetent..(repeta din nou clasa aIIIa)...mai poate beneficia inca odata de acest sprijin financiar.??? Rog sa aveti in vedere faptul ca pe certificatul emis de CJRAE scrie ca e valabil pana la finalizarea cladei a IVa...Acest elev repeta clasa aIIIa., si a beneficiat de acest sprijin financiar pt.primul an de clasa a IIIa.
Nu am gasit nincaieri unde sa scrie ca elevii cu CES daca raman repetenti nu mai pot benecifiaza de acest sprijin financiar pt.anul pe care il repeta.

Alte discuții în legătură

Sprijin financiar elev ces -cerinte educationale speciale stefi-deea stefi-deea Ma confrunt cu urmatoarea problema si anume: unui copil-elev cu cerinte educationale speciale-CES ...i-a fost emis de catre CJRAE in anul 2016 un certificat ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de discriminare? ciolpi ciolpi Sunt tatal unei fetite de 7 ani ce invata intr-o scoala din capitala. In clasa cu fiica mea a fost repartizat un copil cu probleme de ordin pihiatric, cred. ... (vezi toată discuția)
Legislatie invatamant educational_provider educational_provider Va rog frumos sa-mi spuneti care [b]dintre cele doua interpretari primite, sunt legle, conform Art. 202 din OMEN NR. 5115/2014 -[i] ROFUIP 2015 publicat în ... (vezi toată discuția)