avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot solicita Instantei de judecata anularea unui act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot solicita Instantei de judecata anularea unui act administrativ emis de o primarie dupa 10 ani ?

Buna ziua tuturor. Pot solicita Instantei civile de judecata anularea unui act administrativ emis de o primarie, dupa 10 ani ?
Este vorba despre un, Proces - Verbal de Identificare a unui Imobil, despre un Registru Agricol si o Fise de punere in posesie a unui teren. Acte fara acoperire juridica, folosite la vanzarea unui teren.
Intrebarea este: Pot solicita instantei anularea toatala a acestor acte dupa 10 ani ? Am aflat de curand deste existenta acestora.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Greseala a comisiei locale a primariei ContSters253530 ContSters253530 Comisia locala a primariei cand a facut procesul verbal a uitatat sa treaca un teren intravilan de 2000 mp pe care se afla situata casa mea,deci a emis titlul ... (vezi toată discuția)
Proces de punere in posesie...dubios gigelas gigelas Buna seara, Un unchi al meu,a instrainat un teren. la notar,acesta a prezentat un proces verbal de punere in posesie,in baza caruia a instrainat terenul,fiind ... (vezi toată discuția)
Anulare, modificare titlu de proprietate, sau uzucapiune colette2010 colette2010 Buna seara! Spuneti-mi va rog parerea dvs pt urmatoarea situatie: parintii depun cerere de reconstituirea dr de proprietate dupa revolutie, dar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)