avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stiu ca la data prezentului comentariu Guvernul a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stiu ca la data prezentului comentariu Guvernul a adoptat la ...

Stiu ca la data prezentului comentariu Guvernul a adoptat la 17.03.2021,un proiect de lege cumul pensie cu salariu, care inca se afla in dezbatere publica pentru 10 zile (conform site Ministerul Munciii, in perioada 11.03.2021 - 20.03.2021).
Am o intrebare, dacă Guvernul incalca pricipiul transparentei decizionale (incalca o lege) care ar fi repercursiunile privind legalitatea unui proiect de lege astfel adoptat care ulterior va fi "pe repede inainte " , "dezbatut in comisiile lor " din PARLAMENTUL LOR si in final, "pe repede inainte" promulgat de PRESEDINTELE LOR.. (]n concluzie adoptare ZIUA CA HOTII, istoria se repet[ dar cu alti hoti).
]n concluzie, doresc sa stiu daca incalcarea unor principii stabilite de lege ordinara, coroborata cu incalcarea unor drepturi constitutionale (la munca si dreptul castigat). poate fi contestata, de cine si cand.. Daca nici o formatiune politica parlamentara nu este interesata de a se opune legal la aceasta aberatie de "modista", ce posibilitatea are o persoana care poate fi lezata in interese, s[ "conteste " aceast[ lege (dupa adoptare.) ?

Alte discuții în legătură

Promulgare proiect de lege Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, As dori sa stiu, pentru acest proiect de lege http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=16642 , cam cand credeti ca o sa fie ... (vezi toată discuția)
Cumulul pensie salariu! florinsadova florinsadova Avem ceva definitiv in aceasta privinta?Ma refer la cumulul salariu la stat cu pensie.Daca da unde se gaseste aceasta lege si ce contine? (vezi toată discuția)
Lege din 2006 cu articole neconstitutionale?! peraspera peraspera Cred ca este un subiect interesant. Cunosc si eu o lege din 2007 cu articole neconstitutionale. Cum schimbam legea? Mai repede si mai sigur. (vezi toată discuția)