avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozitelor locale cu card (POS)
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozitelor locale cu card (POS)

Buna seara, stimati Colegi!

Am o intrebare pentru cei care cunosc cum functioneaza Trezoreria Statului si, eventual, o Directie pentru Impozite si Taxe Locale.

In municipiul X, resedinta de judet, DITL nu accepta card-uri bancare cu metoda POS (adica metoda cu care se plateste cu card-ul in magazin) pentru plata taxelor si impozitelor locale (despre plata online cu card sa nici nu mai vorbim).

In acest sens m-ar interesa ca ar fi posibil asa ceva (din punct de vedere legal), tinand cont, ca impozitele se colecteaza si se depune in conturile descise la Trezoreria Statului? Exista posibilitati legale in acest sens? Exista DITL-uri unde acest lucur este posibil?

Am nevoie de aceasta informatie pentru ca o cunostinta doreste sa intreaba pe cei de la DITL de ce nu accepta carduri si ar fi bine sa fie pregatit ca sa nu fie nevoita sa accepta un raspuns ignorant (sau de-a dreptul mincinos).


Va multumesc pentru atentie.

Alte discuții în legătură

Plata salariului cash utiliyator utiliyator Angajatii din sectorul de stat care lucreaza in institutii unde intreg personalul este platit prin intermediul cardurilor pot opta pentru plata salariului ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala turist american bejenaru bejenaru Buna ziua! As avea nevoie de cateva sfaturi: Un prieten, turist american a fost operat de urgenta in romania. la externare i s-a inmanat decontul pentru ... (vezi toată discuția)