avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie licenta de transport?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie licenta de transport?

Buna ziua! O intreprindere individuala cu obiect de activitate transport marfuri si obiecte de activitate secundare -dulgherie, tamplarie-, montaj mobila, este obligata sa obtina licenta de transport pentru activitatea sa,? Transportul se face doar in Ro, De regula se transporta mobila achizitionata de clienti cu autoutilitara pana-n 3,5 t. Daca s-ar schimba prioritatea activitatilor, sa devina principala cea de montaj si secundara cea de transport, cum a si devenit, de altfe in ultimul an, ar mai fi obligatorie acea licenta? Adica, daca transport mobila in oras si localitati limitrofe trebuie licenta de transport?Practic activitatea consta in 8 ore montaj si 1 ora transport, sa zicem.... multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport geopop3 geopop3 OUG 11/2013.............., nu inteleg!!! daca eu persoana fizica, detin o autoutilitara cu masa sub 3,5 tone, sunt obligat sa detin licenta de transport?? Nu ... (vezi toată discuția)
Pfa caen 4941 transporturi rutiere de marfuri bogdandatcu bogdandatcu Buna ziua, vreau sa devin PFA si sa transport marfa cu microbus de 3.5 t. Este nevoie de licenta de transport sau atestat pana la 3.5t? Cum dovedesc ... (vezi toată discuția)