avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caine care latra ore in sir la curte comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caine care latra ore in sir la curte comuna

Buna seara. Va rog mult sa imi spuneti daca exista vreo rezolvare legala in urmatoarea situatie. Detin un apartament intr-o casa ce are curtea comuna cu vecinii de sub noi. Suntem doar 2 familii in aceasta curte, iar ei au adus un caine pe care il tin doar in aceasta curte comuna si care latra in continuu, excesiv, daca nu doarme, latra. I-am rugat sa gaseasca o solutie, dar nicio rezolvare. Ce pot face legal? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:27, 4 Iulie 2022
Plangere a politie.
Sesizati oficial politia teritoriala care detine compartiment specializat
Nu are treabă poliția, darămite să mai aibă compartiment specializat. Mai degrabă găsiți o asociație care să ia câinele respectiv (vorbiți și cu vecinul) , e clar că nu se simte bine, nu ar latra asa toată noaptea.
De ce credeti ca nu are treaba politia?
Pai la ce incalcare a legii ar incadra evenimentul ? Ca nu pot sa spun fapta cainelui. Directia pentru protectia animalelor se ocupa de starea cainelui, pe cel care a deschis acest subiect il intereseaza altceva. De dormit, doarme cainele, probabil si maninca, dar ...latra.
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2022
latka, utilizator

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pt un caine waltham01 waltham01 Locuiesc la casa , am un caine (ciobanesc german) legat langa gardul care ma separa de vecini. Am fost amenintat ca voi fi dat in judecata daca nu mut cainele ... (vezi toată discuția)
Cainele vecinului latra foarte mult si puternic micael108 micael108 Va rog sa-mi indicati daca exista legislatie privitor la relatiile intre vecini cu referire la nivelul zgomotului produs intre gospodarii. Am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Vecinul ne-a reclamat cainele care latra. politia cerceteaza. mihaelacaluser mihaelacaluser V-as ruga o opinie asupra urmatorului subiect: Locuim la tara de mai bine de 10 ani. Bineinteles ca am avut intotdeauna caini si alte animale. Acum avem un ... (vezi toată discuția)