avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Bunicul meu a fost cazat la un azil privat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Bunicul meu a fost cazat la un azil privat dintr-o ...

Bună ziua! Bunicul meu a fost cazat la un azil privat dintr-o alta localitate! Pana sa meargă la azil i am depus dosar pentru handicap (are dementa mixta)! Pe 16 martie avem programare la Comisia de expertiza! Trebuie sa ii fac viza de flotant în localitatea unde este azilul? Este obligatoriu? Contractul de cazare este pe 3 luni cu posibilitatea de prelungire! Întrebarea mea este următoarea :dacă i se aproba grad grav cu insotitor care primărie trebuie sa ii plătească?cum sa procedez? Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)
Dementa senila degenerativa mixta. DanValentinMarcu DanValentinMarcu Tatal meu are acest diagnostic de dementa degenerativa mixta si este foarte greu de ingrijit. Are domiciliul pe buletin in Bucuresti si gradul de handicap si ... (vezi toată discuția)
Indemnizație handicap grav cu asistent personal Ionut.Barbu Ionut.Barbu Buna ziua, mama mea suferă de boală Parkinson grad 4 si demență mixtă cu episoade psihotice. La ultima evaluare a comisiei medicale a fost încadrată cu ... (vezi toată discuția)