avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Situatii financiare interimare - raport audit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Situatii financiare interimare - raport audit

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie:
O societate a distribuit dividende interimare in octombrie 2022, astfel a întocmit si depus bilantul interimar la 30.09.2022. Problema este ca avea obligatia auditarii situațiilor financiare interimare si s-a omis acest aspect.

Neavand raport de audit, risca amenda intre 30.000-40.000 lei.
Lipsa raportului de audit ar putea sa aducă implicații si asupra impozitului pe dividende, respectiv in eventualitatea unui control sa reconsidere impozitul pe dividende de la 5% la 8%?

Va mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Inregistrate dividende interimare BARTHA MELINDA BARTHA MELINDA Buna ziua, nota de inregistrare a dividendelor interimare din profitul trim 3 ,distribuit prin aga la data de 20.10.2022,:463=456 se inregistreaza in bilantul ... (vezi toată discuția)
Srl nou infiintat: cand as putea beneficia de banii castigati in septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2020? iMozzie iMozzie Buna ziua, Recent am infiintat un SRL avand codul caen 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe. Momentan nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Ce anexe ar trebui să cuprindă arhiva zip a situațiilor financiare interimare? ionela11 ionela11 Buna ziua, Ce anexe ar trebuii sa cuprinda arhiva zip a sit. fin interimare? In instructiunile de completare spune ceva de situatia pozitiei financiare si a ... (vezi toată discuția)