avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Avem o problema \'\'Saldatul cateilor\'\' ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Avem o problema ''Saldatul cateilor'' cu Politia Locala sector 3 : suntem ...

Buna ziua. Avem o problema cu Politia Locala sector 3 : suntem posesori de catei si in fiecare seara mergem pe Insula cateilor. Avand si catei de apa( labrador, golden, etc) mai sar si apa. Acum...ii poti opri dar fiind si 40 de grade afara o baie pentru racorire este binevenita. Cei de la Politie vin si ne amendeaza. Problema este ca nu am gasit nici o lege referitoare la ,, scaldatul cateilor''. In plus in regulamentul intern al Insulei cateilor scrie clar la punctul 9 : Nu incurajati catelul sa intre in apa. Ce este de facut.
Multumesc mult.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
În primul.rand luați frumos procesul verbal prin care ați fost sancționat și vedeți acolo ce texte de lege au fost încălcate.. Mergeți la avocat dacă nu va descurcați și dacă mai sunteți în termen contestați în instanta.Nu puteau sa va dea amendanpt ca nu le plac ochii dvs sau rasa câinelui trebuie sa existe o descriere a faptei contravenționale,tb sa fie indicate textele de lege care sanctioneaza fapta pretins săvârșită de dvs etc.
Multumesc mult pentru raspuns, eu cautam legea prin care este interzisa scaldatul cateilor in lacul din parcul IOR.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încă o data nu exista legea scăldatului pisicilor în lacul x și al cățeilor în lacul y..Probabil sunt hotărâri de consiliu local,norme autorități sanitar veterinare etc.Nici noi ca av nu.avem.cum sa cunoastem zeci de mii de hcl emise de diverse primarii etc.Daca ați fost amendat rămânea valabil răspunsul anterior.Probabil nu v au amendat ci doar v au avertizat,atenționat sau dvs ca un bun cetățean ,suflați și în iaurt "înainte de a se intampla ceva.. și vreți sa va documentați..
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În procesul verbal găsiți un temei legal.
Poate sa fie ceva interpretativ.
Nu știu daca găsiți avocat și dacă se merita sa angajati...
Avocatii va costa mai mult decât amenda.

București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iulie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cred ca scrie pe pancarte -scaldatul interzis in ior si nu e specificat scaldatul cui :).
Vedeti ce scrie pe pv.

Alte discuții în legătură

Amenda 3000 de lei pentru plimbatul cu caiacul pe lacul ior - caut avocat Hardin Hardin Salutare! Dupa multe plimbari lipsite de evenimente pe lacul IOR, in seara de Joi 26.06.2014 eu si un prieten ne-am hotarat (intaratati de doi cetateni ce ... (vezi toată discuția)
Purtarea mastii in birou/depozit, fara contact cu clienti/publicul. valimerdeneaua valimerdeneaua Buna ziua, lucrez la un magazin online, unde persoanele neautorizate le este interzis accesul in birou / depozit, nu suntem magazin fizic si nu avem clienti ... (vezi toată discuția)