avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment Manguroberto@gmail.com
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment Manguroberto@gmail.com

Userul @Manguroberto@gmail.com primeste avertisment pentru incalcarea punctului 2.3 din regulament.

Încălcarea prezentului regulament se sancţionează în prima fază cu avertisment, care va fi public și se va posta de către administratori / moderatori în secţiunea de anunţuri oficiale a forumului. Avertismentul va fi comunicat prin mesaj privat utilizatorului în cauza de către administratorul / moderatorul secţiunii unde a fost constatat comportamentul nepotrivit, pentru a-i da ocazia să îşi schimbe exprimarea sau comportamentul care a dus la aplicarea sancţiunii.

În caz de nerespectare a avertismentului, veti fi banat temporar sau definitiv.


Manguroberto@gmail.com a scris:

Dumneavoastră sunteți prost învățat.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Avertisment @ynocentta gi-jane2 gi-jane2 Userul @ynocentta primeste avertisment pentru postarea in forum a unor informatii eronate si pentru incalcarea in mod repetat a punctelor 2.5, 2.12 , 2.15 din ... (vezi toată discuția)
Userul @goplanet primeste avertisment Cornel  Vasile Cornel Vasile Userul @goplanet primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a pct.3.3. din regulament. Încălcarea prezentului regulament se sancţionează în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,am și eu o întrebare,cine poate fi agent constatator ... Manguroberto@gmail.com Manguroberto@gmail.com Bună ziua ,am și eu o întrebare,cine poate fi agent constatator privind Autorizarea executării lucrărilor de construcții.Ce condiții trebuie ... (vezi toată discuția)