avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua! În ian 2023 am zgâriat ușor o mașină ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua! În ian 2023 am zgâriat ușor o mașină aflata ...

Bună ziua!
În ian 2023 am zgâriat ușor o mașină aflata în parcare. Am făcut amiabilă cu celalalt șofer pe asigurarea mea Euroins. Am fost chemat în instanta în calitate de intimant-reclamant, dar nu m-am prezentat, doar am depus o întâmpinarea, printr-un avocat.
Acum am primit o citație prin care sunt chemata în instanță, în calitate de intimat, în proces cu Euroins,în calitate de apelant firma la care am avut asigurarea. În același proces, în calitate de intimat este și service-ul auto care a reparat autovehiculul.
Întrebarea este: de ce ma cheamă pe mine în judecata și ce ar trebui să fac în acest caz?
Mulțumesc mult pentru răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, În 2020, am avut un accident auto cu o dauna nu foarte ... geovidiu geovidiu Buna ziua, În 2020, am avut un accident auto cu o dauna nu foarte mare, eu fiind vinovat. Service-ul auto care a reparat masina lovita a dat in judecata ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurare nu despagubeste accident rutier mariusbv81 mariusbv81 Buna ziua. In data de 15 August conduceam auto personal din directia Alba catre Teius, iar la un momentdat eram in depasirea altui autovehicul cand si acesta a ... (vezi toată discuția)
Proces iuly30 iuly30 daca nu ma prezint la procesul in care am fost citat ca intervenient fortat care sunt consecintele este obligatoriu sa depun intampinare? la data de 03082010 ... (vezi toată discuția)