avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ce taxe și impozite locale pot fi majorate?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ce taxe și impozite locale pot fi majorate?

Ce taxe și impozite locale pot fi majorate? Într-o Hotărâre a Consiliului local din zona mea, taxa pentru avizarea
certificatului de urbanism e de 18 lei, iar în Legea 277/2015 scrie că poate fi de maximum 15 lei. Am găsit o Hotărâre de Guvern, care spunea că taxele și impozitele locale pot fi majorate la cererea autorității executive până în 31 decembrie, dar s-a abrogat, e vorba de HG 1309/2012. Aș avea nevoie de numărul și articolul legii, pentru că îmi
trebuie la note de subsol.
Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin o proprietate in loc. dorobanti, jud. arad, vrand ... attila24nagy attila24nagy Buna ziua.Detin o proprietate in loc.Dorobanti,jud.Arad,vrand sa platesc impozitul vad ca pe desfasurator pe langa \"impozit pe constructii persoane fizice-18 ... (vezi toată discuția)
Stabilirea zonelor de incadrare la impozit pentru comune cristinaptudor cristinaptudor Buna ziua , va rog sa-mi spuneti daca stiti cum stabileste consiliul local al unei comune zonele in functie de care calculeaza impozitul pe padure. Am o padure ... (vezi toată discuția)
Nota explicativa fara a savarsi vreo abatere elena-preda elena-preda Buna ziua! In anul 2019 am trecut de la transa 4 de vechime la transa 5 si mi s-a dat o mica marire de vreo 50 lei. Acum 01.02.2022 mi se transmite ca trebuie ... (vezi toată discuția)