avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general administrez un SRL care se ocupa cu achizitia de miez ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

administrez un SRL care se ocupa cu achizitia de miez de nuca ...

administrez un SRL care se ocupa cu achizitia de miez de nuca de la persoane fizice pe baza borderoului de achizitie si ulterior vânzarea produsului intracomunitar. Cu noua lege n.145, am inteles ca nu se mai pot face achizitii de la persoane fizice fara certificat de producator de la vanzator. Problema este ca aceasta piata este dominata de intermediari care colecteaza de la micii producatori pentru a vinde apoi o cantitate mai mare (cel putin 500kg) catre societate. Acesti intermediari nu pot furniza certificatul de producator cerut de noua lege; deci cum pot face achizitia de miez de nuca in situatia respectiva?

Alte discuții în legătură

Achizitie pe borderou legea 145 din 2014 lari6 lari6 administrez un SRL care se ocupa cu achizitia de miez de nuca de la persoane fizice pe baza borderoului de achizitie si ulterior vânzarea produsului ... (vezi toată discuția)
Vanzare de mijl fixe dintre pers. fizice si juridice miraj miraj asociatul unic al societati are in proprietate personala mai multe aparate(menghina,ghilotina , etc) mijl fixe achizitionate in timpul cat a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Achizitie legume , fructe de la producator tampau gabriela tampau gabriela SC a achizitionat legume si fructe de la producator ( din piata ) si a primit ca document o fila din carnetul de comercializare ( introdus de la 01.05.2015 ) ... (vezi toată discuția)