avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Laborator cofetarie prin start-up
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Laborator cofetarie prin start-up

Buna ziua! Laborator cofetarie prin start-up, aviz de functionare luat, nu poate angaja cofetar pe firma respectiva? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:35, 29 Aprilie 2024
SRL-D poate. PFA nu.
Ideea este ca s a angajat o persoana care produce prajituri dar i s a facut angajarea pe o alta firma, respectiv o grădiniță. De aici întrebarea.... Multumesc!
Este munca nedeclarata in acest caz.

De ce nu poate angaja?
Cel mai probabil minte și nu are aviz de functionare
Ce riscă în acest caz? Daca angajatul are contract pe alta firma dar prestează o cu totul altă activitate, este munca nedeclarată?

Cornel Vasile a scris:

Este munca nedeclarata in acest caz.

De ce nu poate angaja?

Alte discuții în legătură

Este abuziv sa prestez servicii pentru 2 firme diferite , chiar dacă in contract am specificat clar firma pentru care trebuie sa muncesc? APITG APITG Buna ziua ! Vreau sa știu dacă dpdv juridic este legal sa prestez servicii și pentru alta firma , chiar dacă face parte din același brand comun , și ... (vezi toată discuția)
Chemat la serviciu din concediul pt cresterea copilului vali valentina vali valentina Buna ziua,am fost solicitat de catre seful meu la serviciu, pt o zi eu fiind in concediul pt cresterea copilului in urma serviciilor mele prestate in acea zi ... (vezi toată discuția)
Masuri legale angajat2222 angajat2222 Va rog sa imi spuneti daca exista masuri legale pe care le pot lua in aceasta privinta. La inceputul anului am fost angajat intr-un start-up condus de o ... (vezi toată discuția)