avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dețin un PFA din 2023.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dețin un PFA din 2023.

Bună tuturor.
Dețin un PFA din 2023 pe partea de activitate întreținere corporala, iar de 1 luna am adăugat codul caen pentru alte forme de învățământ, în prezent organizez cursuri neacreditate în cadrul salonului meu, dar doresc sa ma extind și aici intervine curiozitatea mea vis a vis de lege, ce condiții legale trebuie sa îndeplinesc sa organizez cursuri și prin alte orașe ale României inafara de orașul natal, trebuie sa colaborez cu saloane de profil sau pot închiria un apartament pentru 1 zi sau maxim 2 încât sa susțin aceste cursuri?
Mulțumesc mult pentru eventualele răspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Florina07* , utilizator 12:26, 29 Aprilie 2024
Buna ziua

în prezent organizez cursuri neacreditate în cadrul salonului meu, dar doresc sa ma extind

As dori sa inteleg.
Desfasurati o activitate ilegala si doriti sa o extindenti???
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2024
Lăzăruţiu Lucian, Avocat
Nuu, salonul este cu acte în regula, autorizație de funcționare, certificat de înregistrare, declarațiile anaf sunt în regula, desfasurez activitate de întretinere corporala și alte forme de învățământ, dar nu am pentru moment studii superioare încât ca eliberez diplome acreditate de ANC, ca în prima faza asa m-am interesat iar doamna de la ANC din orașul meu mi-a analizat situația și toate actele și mi-a recomandat pentru moment sa fac cursuri cu eliberarea de diplome de participare adică neautorizate de minister și doar în regim propriu.
Și as dori sa predau cursuri de remodelare corporala și în alte orașe ale României și doresc sa știu unde le pot desfășura, doar dacă închiriez un pic de spațiu dintr-un salon din acel oraș sau pot și într-o camera de hotel sau un apartament închiriat cu eliberarea unei facturi aferente.
Tot ce fac doresc sa fac legal, iar dacă dorința mea duce către o asemene acțiune atunci nu o voi mai efectua.
Mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau ii pot desfasura activitate cod caen 8559 autorizata de anc? VladRamona VladRamona Buna seara, Vreau sa deschid un studio/salon/atelier pentru machiaj, unde sa pot desfasura atat activitatea de machior, cat si cea de predare cursuri de ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Acreditare anc usser123 usser123 Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte : 1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma ... (vezi toată discuția)