avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aș dori să ajut pe cineva cu închiderea unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aș dori să ajut pe cineva cu închiderea unui SRL

Buna! Aș dori să ajut pe cineva cu închiderea unui SRL înființat în 2005( cu activitate până în 2009) ,din 2009 până în prezent are activitate suspendată , doar ca pe această perioadă lipsesc declarațiile 101 și bilanțurile. Administratorul știa ca firma este închisă până în momentul în care a primit notificare de la ANAF ca nu s-au depuse declarațiile ,iar acum ar vrea ca firma să fie la zi și închisă. Știu ca trebuie depuse toate acele declarații și bilanțuri , dar ce pași mai trebuie făcuți ?Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:31, 9 Mai 2024
Buna ziua, ceea ce solicitati dvs. nu este un raspuns la o intrebare punctuala, inchiderea unui SRL este o intreaga procedura care trebuie realizata si urmarita etapizat de un specialist (avocat) mai ales in conditiile descrise de dvs. Prin urmare, ceea ce solicitati dvs. este o consultanta juridica adaptata specificului situatiei dvs. ceea ce nu isi poate gasi raspuns pe forum ci doar in cadrul unei colaborari cu un avocat. Altfel, liste standard cu documente necesare inchiderii unei SC gasiti pe tot internetul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut ? IGHI IGHI Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea problema : In anul 2009 am deschis o firma SRL cu 2 asociati , eu fiind si administrator ... Dupa cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Cum poate sa afle de când n-au mai fost depuse declarațiile și bilanturile? Flory3004 Flory3004 Buna seara, Ma regăsesc in următoarea situație: am hotarat sa ajut un prieten care are o firmă (SRL) pe care nu a mai avut activitate din anul 2006. Are ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate - se mai depun declaratii.. etc? ovidiu.r ovidiu.r pt un SRL fara activitate, se mai depun declaratiile trimestriale si bilanturile? ce pot face ca sa fiu scutit de acestea pana la reluarea activitatii? ... (vezi toată discuția)