avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua , eu și iubita mea de 16 ani vrem sa ne ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua , eu și iubita mea de 16 ani vrem sa ne mutam împreună dar eu nu sunt major ce putem face ?

Bună ziua , eu și iubita mea de 16 ani vrem sa ne mutam împreună eu am 17 ani și 6 luni , și ne dorim foarte mult lucrul asta , iar ea vrea sa fuga de acasa și sa vina la mine pentru ca ii este frica ca părinți ei nu o va lăsa să vina, ce sar putea întâmpla dacă vine la mine și ea nu mai vrea înapoi la ei ?
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2024
Feraru cristian, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau să plec de acasă la 16 ani Anonim 28 Anonim 28 Bună ziua Am 16 ani iar iubitul meu 20 Suntem împreună de 2 ani jumătate și vrem să ne mutăm împreună El mă ajută foarte mult și îmi este ... (vezi toată discuția)
Dragoste mare intre doi minori, plecare de acasa, consecinte elenaalexandra02 elenaalexandra02 Am și eu o curiozitate. O prietenă are o relație de un an și 3 luni , ea având vârsta de 13 ani jumate , iar el 16 ani , aproape 17. Părinții ei nu ... (vezi toată discuția)
Intretinere sexuala minora 14 ani cu un major de 18 ani Roxanaale Roxanaale Buna, am 14 ani si am am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de 18 ani, am decis sa fug de acasa la el deoarece sunt insarcinata cu el, mama iubitului ... (vezi toată discuția)