avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! ma confrunt cu o problema! in anul 1995 mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! ma confrunt cu o problema! in anul 1995 mi s a facut ...

Buna ziua! ma confrunt cu o problema! in anul 1995 mi s a facut testament de catre un unchi sa mi ramana bunurile lui mie dupa deces.In anul 2015 decedeaza unchiul iar in anul 2020 in urma testamentului fac la notariat demersurile si obtin certificatul de mostenitor..Ulterior sunt chemat in judecata de un alt unchi frate cu defunctul (mentionez ca si eu sunt nepot de frate ) si se cere anularea certificatului de mostenitor deoarece defunctul facuse revocarea testamentului tot in anul 1995 dar nu am fost anuntat.A fost anulat certificatul de mostenitor anul acesta in luna Aprilie dar eu exploatez terenul , am cultura pe el mai exact lucerna si m am trezit cu unchiul ca vrea sa mi ia lucerna, mai exact a cosit o.Are acest drept? el neavand inca calitate de mostenitor. Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2024
ninaavram, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate da în judecată un notar care nu și-a îndeplinit ... Denisa.02 Denisa.02 Se poate da în judecată un notar care nu și-a îndeplinit sarcina, de a înregistra în registrul național notarial o revocare de testament, în anul 1995? ... (vezi toată discuția)
Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatălui meu? am drept de moștenire? iordana1900 iordana1900 Buna ziua. Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatalui meu? Bunicul meu patern era si tatal acestui unchi. Am detinut doua proprietati (casa si curte ... (vezi toată discuția)
Probleme cu moștenire testamentara Leennaa Leennaa Buna ziua! Am si eu o intrebare. In anul 1995 un unchi de al sotului meu i a facut sotului un testament prin care ii lasa toate bunurile ce se gasesc in ... (vezi toată discuția)