avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu stiu unde este cartea mea de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu stiu unde este cartea mea de muncă

Ma numesc Surpaceanu Eutibia si nu stiu unde este cartea mea de munca. Am lucrat la Confex Bucuresti din 20 martie 1978 pana pe 02 iunie 1982 cand am plecat in Canada. Cartea de munca a ramas la Confex care nu mai exista. Nu pot afla cine a fost lichidatorul Confex care ar putea avea cartile de munca. Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:58, 15 Mai 2024
Lichidatori
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am lucrat la trustul de constructii brasov in perioada ... ramycos ramycos Buna ziua. Am lucrat la Trustul de constructii Brasov in perioada 1978-1982. Acum trebuie sa imi fac dosarul de pensionare.Unde as putea gasi arhiva pentru a ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca danfilipov danfilipov Am plecat din Romania in 1985,cartea de munca am predat-o la serviciul pasapoarte . Cum pot sa obtin o copie sau originalul ? Doresc sa ma reintorc in tara ... (vezi toată discuția)