avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit pt contract inchiriere si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit pt contract inchiriere si consecintele nedepunerii declaratiei de venit

Buna ziua!

Am inregistrat contractul de inchiriere la ANAF, de aproape 2 ani, dar nu adaugat si declaratia de venit. Vin in intampinarea dvs cu urmatoarele intrebari:
1. Care este cota de impozitare curenta, si din ce an este aplicabila cota respectiva?
2. Trebuie depusa doar declaratia unica de venit?
3. Va trebui sa incarc cate o declaratie pentru fiecare an in parte?
4. Daca imediat dupa depunerea declaratiilor fac si viramentul bancar, pentru impozitul pe venit pentru intreaga perioada, as mai fi sanctionata cu amenda pentru nedepunerea declaratiilor la timp?
5. Mi-ati putea da detalii despre calculul pentru impozitul pe venit?

Va multumesc pentru timpul acordat solicitarii mele!

Alte discuții în legătură

Plata impozit venit prin virament bancar... in cont unic (5504)? cecene cecene Buna ziua, Pana acum, plateam impozitele frumos la ghiseu, dar anul acesta am zis gata... hai sa platesc prin virament bancar. Declaratia unica am ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pt chirie johnnyrotten johnnyrotten Buna ziua, Din anul 2016 obtin un venit din chirie, eu sunt propietarul imobilului. Intrebarea mea este urmatoare: As putea declara la Anaf veniturile ... (vezi toată discuția)
Impozitarea venitului obtinut din transferul titlurilor de valoare (actiuni) M. Gradinaru M. Gradinaru Am vandut la inceputul anului 2010 un numar de actiuni obtinute cu mult timp inainte in urma privatizarii in masa (actiuni PAS), iar in luna aprilie 2011 am ... (vezi toată discuția)