avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am vândut o mașină în 2023 unui domn ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am vândut o mașină în 2023 unui domn care nu a ...

Bună ziua. Am vândut o mașină în 2023 unu domn care nu a înscris mașina pe el ci a vândut-o mai departe. Am primit amenda pt asigurare expirata și am fost sfătuit de cei de la politie sa fac cerere de radiere și anulare amenda în instanta. Contractul de vânzare cumpărare este pe numele concubinei cumpărătorului, dar ea nu a participat la vânzare. Dintr-o eroare am uitat sa semnam contractul și el a zis la telefon trimițând-mi poza ei de buletin sa semnam noi și în cumpărătorului ca nu mai poate sa vina ca pleacă din tara cu concubina cu tot, mașina rămânând în tara. Noi am făcut cerere la instanta pt radiere și anulare amenda dar suntem citați ca la un proces normal civil. Și pârâtul este concubina pe care noi nu am văzut-o niciodată. Ce se poate întâmpla în acest caz? Sau ce ar trebui sa facem? Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Probleme vanzare cumparare masina. CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, astazi mi-a venit prin posta o amenda de rovinieta pentru o masina care am vandut-o in 2010 (amenda e din iulie 2014). In 2010 de fapt am vandut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. acum 2 luni am vândut mașină la un băiat din ... Madalin9820 Madalin9820 Bună ziua. Acum 2 luni am vândut mașină la un băiat din București cu firma care cumpără auto pentru rabla și auto de lox. Domnul mi a spus ca o sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina, omisiune inscriere vanzare pe certificatul de inmatriculare florentz florentz Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: mi-am vandut masina vineri (26.09.2014) si totul a decurs normal cu o singura exceptie, nu ... (vezi toată discuția)