avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard intre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard intre vecini

Buna ziua!

Doresc sa construiesc un tip de gard care nu necesita autorizare (din stalpi metalici din teava rectangulara si plasa) cu care sa imprejmuiesc toate laturile proprietatii. Gardul actual este foarte degradat. Voi face pe cheltuiala mea, trebuie sa cer acord de la vecini? Daca da, sub ce forma?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2024
Simplutilizator, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va deranjez cu o intrebare, doresc sa construiesc ... Catalin2o14 Catalin2o14 buna ziua, va deranjez cu o intrebare, doresc sa construiesc gard intre mine si vecin, in codul civil este reglementat clar ca il pot obliga pe acesta la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie teo53 teo53 sant proprietarul unui teren intravilan intr-o comuna, vreau sa-l imprejmuiesc cu plasa de sarma pe stalpi metalici(teava rectangulara)( fara bordura din ... (vezi toată discuția)
Curte privata in curte comuna mihai@ mihai@ buna ziua...la achizitionarea apartamentului am luat si o bucata de teren din curte cu nr cadastral etc...apartamentul fiind la parter si acel teren in ... (vezi toată discuția)