avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fostul meu șef susține ca m-a prins cu fals în acte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fostul meu șef susține ca m-a prins cu fals în acte

Bună ziua ! Fostul meu șef susține ca M a prins cu fals în acte (pe condica de sosire și plecare am pus greșit datele (adică în loc de 08:03 am scris 8:00 și în loc la scriu 17:10 am scris 17:20)pe lângă toate acestea,acest om ma urmărește și vezi îmi vorbește foarte răstit (mai pe scurt are o problemă cu mine )va rog ajutați mă cu niște legi în această privință (din câte văd acest om încearcă să mă hărțuiască )
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2024
GgmVGvGg, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 22 Mai 2024
Constituie hărțuire morală la locul de muncă și se sancționează disciplinar, contravențional sau penal, după
caz, orice comportament exercitat asupra unui angajat de către un alt angajat, care îi este superior ierarhic, de către un
subaltern și/sau de către un angajat comparabil, din punct de vedere ierarhic, în legătură cu raporturile de muncă, ce au drept scop sau efect o deteriorare a condițiilor de muncă, prin lezarea drepturilor sau demnității angajatului, prin afectarea sănătății sale fizice sau mintale ori prin compromiterea viitorului său profesional, comportament manifestat în oricare dintre următoarele forme:
• conduită ostilă sau neadecvată
• comentarii verbale ofensatoare
• gesturi și acțiuni de denigrare
• bullying/intimidare/desconsiderare
• epuizare și stres
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La locul de munca unii colegi au dreptul sa comenteze cînd merg ... Magie1 Magie1 La locul de munca unii colegi au dreptul sa comenteze cînd merg că merg greu dați demisia dacă nu poți îmi zice. In Codul muncii sau in alte legi nu au ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ma puteti ajuta cu un paragraf referitor la ''sancțiuni ... Cioco85 Cioco85 Buna seara, Ma puteti ajuta cu un paragraf referitor la \'\'sancțiuni disciplinare, în condițiile prevăzute de lege, pentru angajații care încalcă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce pot face daca o colega de la serviciu ma jigneste ... Cri2005 Cri2005 Buna ziua ,ce pot face daca o colega de la serviciu ma jigneste ,ma injura ,a sarit la mine ca ma loveste si cu alte colege face acelasi lucru,am vorbit cu ... (vezi toată discuția)