avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant 2009

va rog ajutati-ma :( nu pot lucra in pdf bilant 2009,am incercat toate modalitatile, precizez ca pc are xp sp2 si adobe 9.3, dar nu este conectat la net, cum ma descurc??? ajutor mai precizez ca nu merge sa lucrez in el spune ca este un document extensie si nu e available si sa luam legatura cu cei care au facut documentul
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
elena mituta, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena mituta , utilizator 22:14, 2 Martie 2010
In mod normal programul Adobe Reader trebuie sa deschida fisierul bilant.pdf.
Iar lipsa legaturii la retea nu constituie un impediment daca fisierul bilant.pdf este pe un hard disc local. Atentie ! Nu incercati sa deschideti fisierul postat pe serverul ANAF.
Ce se intampla - detaliati va rog.
This document enabled extended features in Adobe Reader. This document has been changed since it was created and use of extended features is no longer available. Please contact the author for the original version of this document . Asa imi apre cand deschid documentul si nu pot sa lucrez, nu pot sa fac nimic. Please HEELP
Folositi pentru deschiderea fisierului NUMAI programul Adobe Reader.
Sunt doua variante care explica mesajul dat de program :
- ori fisierul pe care-l aveti dv. de model a fost deschis inaintea dv. de altcinva cu alt program decat Adobe Reader , caz in care trebuie sa descarcat dv. direct de pe situl MF fisierul
- ori dv.utilizati pentru deschiderea lui alt program care creeaza pdf-uri, caz in care trebuie sa inlocuiti fisierul cu unul original (de pe situl MF).
Buna dimineata!
Ca tot e in discutie ametitul acesta de program... Ce ti-e si cu licitatiile acestea... de stat...
In fine...

Va rog, imi spuneti daca pentru doua firme trebuie sa descarc acest "program" de doua ori?
Chiar nu reusesc sa imi dau seama daca pot sau nu sa incarc date pentru mai multe firme...
Multumesc.
De descarcat o faceti o singura data. Dar - inainte de a opera vreo modificare in fisierul descarcat - il copiati de cate ori aveti nevoie , sub diferite denumiri (EX. :
firma1.pdf, firma2.pdf, firma3.pdf etc)
Apoi lucrati pe fiecare din fisierele multiplicate, iar fisierul descarcat il tineti de referinta.

Alte discuții în legătură

D112 alexandra68 alexandra68 cand deschid d112 imi da urmatorul mesaj: This document enabled extended features in Adobe Reader. This document has been changed since it was created and use ... (vezi toată discuția)
Problema cu declaratiile anaf din 2012 marius_popescu marius_popescu Dupa ce descarc declaratiile in format pdf nu pot sascriu si sa modific nimic in pdf-ul descarcat comunicandu-mi o eroare (This document contained certain to ... (vezi toată discuția)
Decl 112 vio58 vio58 va rog ajutati-ma,cum pot sa import datele dintr-un fisier in alt fisier la decl 112. multumesc mult (vezi toată discuția)