avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu reusesc sa-mi activez contul
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu reusesc sa-mi activez contul

Buna ziua! Nu am primit pe adresa mea de e-mail catipascal@yahoo.com link-ul pentru activarea contului meu. Va rog sa-mi retransmiteti acest e-mail in cel mai scurt timp posibil pentru a putea deveni utilizator inregistrat al site-ului.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 12:41, 4 Mai 2010
daca ati reusit sa postati acest mesaj inseamna ca sunteti logat ca si utilizator ......
Dovada postarii mesajului dvs ,demonstreaza ca sunteti utilizator,care nu mai necesita interventii suplimentare
Asa cum s-a precizat, sunteti deja utilizator: bun venit!
Totusi nu are contul activat, ca apare o liniuta unde trebuie sa fie rating-ul si nici nu are butonul central de "Aplauze".
O sa va ajute un responsabil al suportului tehnic.
BUna ziua,

Raspunsul e simplu. Nu primiti mailul de activare pentru simplul motiv ca nu ati trecut o adresa valida de email. In casuta de email ati scris ...@yahoo.ro si nu ...@yahoo.com sau ce alta forma de email aveti.

Am modificat terminatia in yahoo.com, dar presupun doar ca aveti acest email. In lume exista cateva zeci de variatii ale numelui de domeniu yahoo.

O zi frumoasa.

Alte discuții în legătură

Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Se contorizeaza activitatea pe site (aplauzele) cu contul neactivat? LuciGNR LuciGNR Se contorizeaza ( aplauzele ) = activitaea pe site daca contul NU a fost activat ? Ar trebui introdusa si alta metoda de validare a ... (vezi toată discuția)
Cum scap de e-mail-uri inselatoare? nicutuduriu nicutuduriu Nu stiu daca exista vre-o sectiune pentru asa ceva dar va rog sa ma scuzati si sa ma ajutati intr-un fel . Zilnic primesc niste e-mail-uri precum urmatorul ... (vezi toată discuția)