avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decizie carte de imobil.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decizie carte de imobil.

Dacă o persoană NU a fost desemnată explicit prin decizie a adunării generale de la o asociație de proprietari, dar se ocupă de cartea de imobil i se poate imputa un comportament neadecvat referitor la datele din cartea de imobil?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius4k75 , utilizator 13:26, 20 Mai 2024
Am facut adresa catre Presedinte, totul este cu confirmare de primire. Am fost azi la sectia de Politie, si mi-au zis ca ei nu se mai ocupa de Cartea de Imobil. Aparent e la Primarie. Si politia de Proximitate tot la Politia locala este. Deci ar trebui sa sun pe politistul de Proximitate din zona mea, sa vedem ce spune.
Am facut cerere pt a fi luat in evidenta la Cartea de Imobil. Administratorul care a spus ca el este desemnat, a refuzat sa se uite pe C.I. ca sa confirme datele din cerere cu datele din C.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr si cartea de imobil Florin123123 Florin123123 Am avut conflicte cu sefa de scara si inca am, mi s-a spus de la asociatie ca trebuie sa ma trec in cartea de imobil care este la aceasta. Pot face ceva cu ... (vezi toată discuția)
Cartea de imobil alyioana alyioana Buna ziua.\"Seful de scara\" s-a mutat, sotul fiind ales de catre locatari noul \"sef de scara\", primind Cartea de Imobil.Aceasta nu a fost actualizata de ... (vezi toată discuția)
Carte imobil magda_oancea magda_oancea Buna seara, Mai este necesara inscrierea in cartea de imobil a proprietarilor/chiriasilor? La avizer trebuie afisate numele ... (vezi toată discuția)