avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de uk suspendat în uk. Ce pot face?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de uk suspendat în uk. Ce pot face?

Bună ziua. Vin și eu cu o nelămurire va rog. Am locuit in Anglia timp de 6 ani..în ultimii doi ani am stat acolo doar în lunile de iarna- primăvară restul lunilor petrecându-le în România.
Primăvara trecuta se pare ca am avut 3 abateri de viteză (m a luat camera) faza e ca adresa pe permis era la fosta prietenă care nu m a anunțat ca mi au venit scrisori de la dvla (scrisori de recunoaștere a vinei). Neraspunzand la acele scrisori am fost judecat și în loc de 9 puncte care le as fi luat dacă răspundeam la scrisori , am fost judecat și mi au dublat punctele plus o amenda de 660 lire pentru fiecare camera dar și suspendarea permisului pe 9 luni.
În momentul de fata încerc sa ma înscriu șofer la bolt dar pentru a putea da examenul de licență îmi trebuie permis romanesc. Am fost la secția de permise din orașul meu unde mi au zis ca am dreptul de a conduce în România ( permisul fiindu mi suspendat doar pe teritoriul Angliei) dar permisul nu poate fi preschimbat dacă este suspendat în Anglia singura soluție fiind sa aștept sa treacă cele 9 luni de suspendare.
Întrebarea mea este: nu am nici o alta opțiune 9 luni fiind destul de mult plus ca nu am permisul fizic în caz de un control. Vă mulțumesc pt orice răspuns
Cel mai recent răspuns: Sergiu612 , utilizator 11:31, 29 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate nu aveti alta optiunr, nu puteti detine doua permise in acelasi timp, si nu puteti preschimba un permis care e suspendat. Ce de la DRPCIV nu au o alternativa legala la problema dvs.
si eu sunt in aceiasi situatie , poate ne ofera cineva mai multe detalii :/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis auto strain retinut in romania ramonapreotesoiu ramonapreotesoiu Prietenul meu, cetatean roman, si-a preschimbat permisul de Romania in septembrie 2010 cu permis de Anglia (deoarece a fost acolo o scurta perioada). Repet, ... (vezi toată discuția)