avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate ...

Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate la rude (fiica) si prezinta la intoarcerea din concediu doar documente justificative pentru transport (bilete de avion), Poate societatea sa-i deconteze contravaloarea acestora ca suma neimpozabila, in limita plafonului de 33% din salariul de baza lunar, daca salaritul nu are documente pentru servicii turistice (cazare, masa) ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 22 August 2023
Contravaloarea serviciilor turistice si/sau de tratament, inclusiv transportul, pe perioada concediului, pentru angajatii proprii si membrii de familie ai acestora, acordate de angajator, este prevazuta in contractul de munca, regulamentul intern sau ccm aplicabil ?
Buna ziua. Da, decontarea contravalorii serviciilor turistice si/sau de tratament, inclusiv transportul, pe perioada concediului, pentru angajatii proprii si membrii de familie ai acestora, acordate de angajator, este prevazuta in regulamentul intern si in ccm aplicabil, Multumesc!
Va deconta doar pentru ce are documente justificatiuve.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontarea serviciilor turistice in 2022 alina.gandore alina.gandore Se va beneficia si in anul 2022 de decontarea serviciilor turistice si/sau de tratament conform codului fiscal art. 76 alin. (4) lit. a)? Stiti cumva daca au ... (vezi toată discuția)
Suportarea costului biletului de avion (personal extracomunitar), beneficiu sau nu? loredana.bugu2 loredana.bugu2 Buna ziua! Urmeaza sa angajam personal extracomunitar. Le vom asigura anual o calatorie cu avionul catre tara de origine, tur-retur (Romania-Liban si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! angajatorul dorește să acopere contravaloarea serviciilor ... EdituraMaxim EdituraMaxim Bună ziua! Angajatorul dorește să acopere contravaloarea serviciilor turistice şi/sau de tratament, inclusiv transportul, pe perioada concediului, pentru ... (vezi toată discuția)