avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună, am fost intr-un local all you can eat și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună, am fost intr-un local all you can eat și copilul a fost ...

Bună, am fost intr-un local all you ca-n eat și copilul a fost bolnăvior nu a mâncat din farfurie și pentru lucrul acesta a taxat cu un meniu de adult în plus, pentru risipa , pe junior la taxat la jumate ca era Jr . Ce pot face ?
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2024
RUSUALIN87, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrei2005 , utilizator 09:42, 23 Aprilie 2024
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu tot nu inteleg. Ati fost 2 adulti si un copil, da? Cat ati platit? Pret de 3 adulti sau de cat?
2 adulti și 1 copil, ne-a taxat pt 3 adulti și 1 copil din cauza risipei.

Liliana Gradinaru a scris:

Eu tot nu inteleg. Ati fost 2 adulti si un copil, da? Cat ati platit? Pret de 3 adulti sau de cat?

5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exprimați va nemulțumirea cu un rewiew negativ pe net, sesizați ANPC în scris ,deși e greu de crezut ca se rezolva ceva ținând cont de circumstanțele spetei..Deoarece acest gen de afacere poate fi falimentar (ținând cont de apetenta romanului pt a face piramide in farfurie)cei care se încumetă la a organiza astfel de mese au îo serie de reguli. Dvs puteți acuza o eventuala neinformare în rest...
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu ati putut manca ce mai avea copilul in farfurie ?
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am inteles. Cautati termenii si conditiile ofertei. Daca incepi toate farfuriile si nu mananci, inteleg de ce ar putea exista o problema. Totusi, regret, dar nu va putem ajuta prea mult, intelegem greu situatia si nici nu avem toate informatiile ofertei.

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi mama? anca05 anca05 Buna ziua!Doresc sa stiu daca unchiul meu poate castiga intr-un eventual proces custodia fetitei sale in varsta de 4 ani si 3 luni , pentru ca recent am aflat ... (vezi toată discuția)
Mc donald's - actionare in instanta pentru daune Dani1993 Dani1993 Bună seara am nevoie de o părere și mă gândeam ca poate mă ajuta cineva cu un sfat..Începând cu 2014 am început sa mănânc fastfood intre 3 și 5 ori ... (vezi toată discuția)
Achizitie catel din strainatate, posibila inselaciune cu asigurarea daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna seara , as avea o intrebare ; daca am vorbit prin email cu o persoana sa imi livreze gratis un catel si eu doar sa ii platesc suma de 50 ron ... (vezi toată discuția)