avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ma ocup cu vanzari online. As dori sa imi fac in curte ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ma ocup cu vanzari online. As dori sa imi fac in curte o masa ...

Ma ocup cu vanzari online. As dori sa imi fac in curte o masa unde sa imi prezint produsele si sa pot vinde si asa. Ce cod caen se potriveste? Si ce alte autorizatii ar mai trebui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 11 Mai 2024
Cod CAEN 478 - Comerț cu amănuntul efectuat prin standuri, chioșcuri si piete

Această grupă include comerțul cu amănuntul al oricărui tip de produse noi sau second-hand printr-un chioșc de obicei mobil, ce poate fi situat de-a lungul unui drum public sau într-un loc fix, în piață.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen magazin sh elaorlea elaorlea Am o Intreprindere Individuala cu cod CAEN 4779 Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine si am un magazin second hand. As vrea sa merg ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare suveniruri religioase stefan1965 stefan1965 Va rog sa imi spuneti care este codul caen specific pentru vanzarea cu amanuntul a suvenirurilor, articolelor de artizanat si articolelor religioase in piete ... (vezi toată discuția)
Coduri caen comert stradal emilpan emilpan Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste coduri caen pentru comertul stradal cu artizanat (magneti, brelocuri, etc.) Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)