avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua , acum doi ani am dat 1000€ la o firma de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua , acum doi ani am dat 1000€ la o firma de consultanta ...

Buna ziua , acum doi ani am dat 1000€ la o firma de consultanta din Cluj , sa acceseze in locul meu fonduri europene . Contractul nostru este făcut pe doi ani si expira anul asta-mi Octombrie . Un an de zile nu au dat niciun semn , când sunam ne amânau , recent i-am amenințat si au început sa îmi zică ca un an nu au fost Finanțări si etc dar acuma in mai încep din nou . Deja am văzut ca toată lumea se plânge ca firma respectiva da Tepe cu acte in regula , le-am zis ca renunț si vreau bănuții inapoi , doar ca nu mi poate restitui din cauza ca a întocmit deja dosarul . Spuneți-mi voi ce sa fac ?!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:27, 9 Mai 2024
Buna ziua, in primul rand trebuie analizat contractul pe care l-ati incheiat cu ei, in clauzele acestuia apar conditiile in care puteti rezilia si recupera suma platita. In functie de aceste circumstante, trebuie sa le trimiteti o notificare de reziliere cu respectarea conditiilor legale si contractuale. Cu cat amanati mai mult, cu atat va fi mai greu sa rezolvati ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dannamicaela dannamicaela Eu sunt stabilita in strainatate, in 2013 venind in tara am dorit sa-mi fac un contract la o companie de televiziune pentru a avea programe romanesti. Totul a ... (vezi toată discuția)
Refuz restituire garanție Mimosa21 Mimosa21 Bună ziua. Anul trecut am închiriat un spațiu comercial pe firma mea pe un termen de un an de zile de la o alta firmă a cărei proprietate este spațiul ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un contract de abonament cosmote neplatit AndreeaIancu23 AndreeaIancu23 Buna ziua, am facut un abonament la cosmote in urma cu jumatate de an pe numele meu dar pentru un prieten, iar acesta dupa 1 luna a refuzat sa mai plateasca ... (vezi toată discuția)