avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Carte de munca pierduta fara serie/numar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Carte de munca pierduta fara serie/numar

Buna ziua!

Mi-am pierdut cartea de munca. Am fost la sediul ITM local pentru a cere o adeverinta de vechime in munca insa m-au indrumat catre un anunt pe Monitorul Oficial. Problema este urmatoarea:

Neavand cartea de munca fizica sau vreo copie a acesteia, nu detin seria, numarul sau emitentul acesteia. Exista vreun mod de a primii adeverinta de vechime in munca (necesara pentru somaj) in cazul de fata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 15 Mai 2024
Daca ati fi mers la Monitorul oficial ati fi stiut ca au si alta procedura pentru publicarea in Monitorul Oficial a pierderii carnetului de munca fara a detine seria si numarul carnetului de munca. Probabil cei de la ITM-ul local v-au spus care este .

Potrivit Codului Muncii, art.279 alin.5, anuntul privind pierderea carnetelor de munca emise in temeiul Decretului nr. 92/1976, cu modificarile ulterioare, se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut carte munca mari_vio mari_vio Am pierdut cartea de munca.Cum dovedesc ca am muncit....ce trebuie facut? (vezi toată discuția)
Carte de munca cristina_alx cristina_alx Buna ziua, Sotul meu si-a pierdut cartea de munca. De la ITM a fost indrumat catre Monitorul oficial, dar de acolo i s-a raspuns ca, incepand cu 1 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime munca automecanica automecanica Am pierdut carnetul de munca.Sunt suficiente numai adeverinţele de la fiecare loc de munca pentru pensionare anticipată? Daca nu, ce trebuie facut? (vezi toată discuția)