avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Mama mea, persoana încadrată în grad de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Mama mea, persoana încadrată în grad de handicap ...

Bună ziua! Mama mea, persoana încadrată în grad de handicap accentuat, permanent, nerevizuibil, din 2007,a depus documentație pentru încadrare în grad de handicap cu însoțitor. Nu s-a aprobat în urma expertizei dar s - a anulat și certificatul vechi deși era permanent. Am făcut contestație si mi s-a răspuns ca actul vechi se anulează în momentul în care se cere revizuirea. M-au îndrumat spre spital sa facem investigații și sa revin cu rezultatele. Mama este persoana nedeplasabila, operata de cancer pulmonar în 2005 și cancer de San în 2021.Este normal sa se anuleze certificatul vechi de încadrare în grad de handicap accentuat, permanent?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:10, 15 Mai 2024
Daca asa este legal, se aplica procedura legala.

Vi s-a explicat de catre DGASPC, ca daca solicitati revizuirea, vechea incadrare dispare din oficiu.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
Dapix, utilizator
Nu mi s-a explicat nimic, am depus doar un dosar cu acte medicale la registratura. Nu am găsit nicăieri în legislație cum ca s-ar anula indemnizația veche (doar ca se poate anula la cererea solicitantului, ceea ce nu am făcut). Mulțumesc!
Puteti depune dosar nou cu acte medicale recente, si cereti reincadrarea in grad de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,o persoana cu handicap gr.2 accentuat de ani de zile ... doru196 doru196 Buna ziua,o persoana cu handicap gr.2 accentuat de ani de zile e bolnav acuma de cancer .Ce se poate face? Se schimbă gr.handicap? Însoțitor? (vezi toată discuția)
Buna ziua .pentru boala schizofrenie paranoida grad accentuat ... bodisin bodisin Buna ziua .Pentru boala Schizofrenie paranoida GRAD ACCENTUAT se acorda certificat de handicap pe perioada nedeterminata ,nerevizuibil conform noilor ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de boala nerevizuibil galatanu1981 galatanu1981 buna ziua ma numesc dobrescu adrian am o problema de sanatate in 2004 am fost diagnosticat cu oligrofenie gradul II NEREVIZUIBIL in piatra neamt, am depus ... (vezi toată discuția)