avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, cum se face plangerea art 340? Adica ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, cum se face plangerea art 340? Adica ce forma trebuie ...

Buna ziua, cum se face plangerea art 340? Adica ce forma trebuie sa fie si unde se trimite? Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:05, 2 Iunie 2024
Buna ziua. Plangerea in baza art 340 cpp se face in forma scrisa. Si se depune la judecatorul de camera preliminara competent sa o solutioneze. Dar daca ati ajuns dvs la art 340, inseamna ca acolo scrie si unde se depune si inseamna ca dvs stiti mai multe decat reiese din intrebarea formulata.
Insa atentie, anterior trebuie sa va adresati procurorului ierarhic celui care v-a dat solutia care va nemultumeste si abia apoi la judecator. Si nu in ultimul rand, sa aveti grija la termene, daca ati pierdut termenele totul va fi compromis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 339 noul cod de procedura penala crimxm crimxm Buna Ziua, Sunt parte vatamata intr-un dosar penal. In urma referatului organului de urmarire penala, s-a dispus clasarea dosarului pentru lipsa de ... (vezi toată discuția)
Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)
plangere impotriva ordonantei procurorului general al parchetului de pe langa curtea de apel plecindubai plecindubai am depus o plangere impotriva ordonantei data de procurorul general al parchetului de pe langa curtea de apel plangerea am depus-o la curtea de apel sectia ... (vezi toată discuția)