avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sunt administrator de 10 ani. Folosesc un program bun ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sunt administrator de 10 ani. Folosesc un program bun de calcul ...

sunt administrator de 10 ani. Folosesc un program bun de calcul . Acum presedintele cu cenzorul ma obliga sa folosesc alt program dorit de ei ca sa fie cica transparent. Niciodata nu am avut probleme, ptr ca sunt corecta. Intrebare ...ma poate obliga presedintele sau asociatia sa folosesc programul lor ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:00, 20 Mai 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu direct, insa trebuie sa aveti in vedere ca la propunerea presedintelui puteti fi demisa din functie de adunarea gererala si schimbata cu un administrator care foloseste programul cerut de ei. Nu poate fi chiar o tragedie folosirea altui program de calcul.
Dl avocat v-a sfatuit bine, dar il informez ca nu este chiar asa de simplu, dar nici - o tragedie, trecerea pe un alt program de gestiune as. proprietari.
Si noi folosim un program de gestiune as. proprietari, il folosesc de peste 15 ani si cred ca nu-mi va fi prea lesne sa vina noua conducere si sa-mi impuna un alt program...
In fine, incercati sa discutati cu dumnealor si sa va informeze care ar fi elementele de transparenta pe care programul actual nu il are.... Ba, eu cred ca il are, dar nu stiu ei sa-l ceara.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ultimele norme metodologice de aplicarea legii 230/6.7.2007 adelina constantin adelina constantin statutul unei asociatii de proprietari infiintata in 2002, ar trebui modificat dupa ultimle norme metodologice de aplicare legii 230/2007? este adevarat ca in ... (vezi toată discuția)
Sume sustrase de administrator Daniela005 Daniela005 buna ziua!am si eu o intrebare:s-a constatat ca administratorul asociatiei si-a,,insusit\" incasariile ce trebuiau sa ajunga la diferiti furnizori si acuma ... (vezi toată discuția)
In aceasta situatie, este legala demiterea presedintelui sau nu? Valentina30 Valentina30 Buna ziua. Am o problema/nelamurire pentru care as aprecia ajutorul dvs, al celor cunoscatori si cu experienta. Anul acesta, presedintele de bloc a ... (vezi toată discuția)