avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa obtin un certificat de calitate de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa obtin un certificat de calitate de mostenitor ? Am ...

Cum pot sa obtin un certificat de calitate de mostenitor ?
Am nevoie pentru o proprietate detinuta intr-un composesorat de teren forestier de mama decetata?
Nici un notar nu vrea sa emita acest act.
Exista vreun mod de a obtine actul respectiv?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:02, 18 Mai 2024
Faceti succesiunea dupa mama si deveniti mostenitor peste tot ce scrie in actul de succesiune. Ar trebui sa existe mentiune si despre terenul forestier detinut de mama dvs. in cadrul composesoratului.
Certificatul se eliberează de notar după deschiderea succesiunii și prezentarea actului de deces, a actelor de proprietate ale decedatei precum și a celor care dovedesc gradul dvs de rudenie. Nu e necesar ca succesiunea să se și încheie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune miseta miseta Buna ziua, Acum aproape 20 de ani mama a decedat si noi am facut succesiunea numai pentru o parte din mostenire. Ulterior am aflat ca mama mostenise de la ... (vezi toată discuția)
Succesiune DARSHAN DARSHAN Buna ziua .Am si eu o problema;mama a decedat de curind,relatiile cu sora nu sunt cordiale.eu detin un certificat de mostenitor dupa tata unde eu am 3/4 iar ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren bloc3c bloc3c 1.Tata a decedat in 2005. 2. A avut act de proprietate pentru un teren de 5ha (impreuna cu un frate si el decedat dupa obtinerea acestui titlu de ... (vezi toată discuția)